Ammattilaisten verkosto kokoontuu!

team spirit, cohesion, teamwork-2448837.jpg

Tällä sivulle tiedotamme tulevista ammattilaisten verkoston tapaamisista.

VIKKE hankkeen päädyttyä vuoden 2023 lopulla ammattilaisten verkosto päätti, että verkoston tapaamisia on tärkeä jatkaa. Lisätietoa ammattilaisten verkostosta ja verkostoon liittymisestä löydät täältä.

Kevään 2024 tapaamiset:

Kevään 2024 aikana tulemme järjestämään kaksi tapaamista, joiden teemat koskettavat viittomakieltä omaksuvia lapsia varhaiskasvatuksessa. Kuten tiedämme, niin ratkaisut ympäri Suomea ovat erilaisia. Joskus viittomakieltä omaksuva lapsi on ainoa viittomakieltä käyttävä ryhmässään, ja ajoittain lapsia voi olla samassa ryhmässä useampia. On myös mahdollista, että kokonainen ryhmä koostuu viittomakieltä omaksuvista lapsista. Kevään tapaamisissa tulemme tarkastelemaan näitä erilaisia ryhmiä ja niissä tehtyjä ratkaisuja. Käytännön kokemusta, ratkaisumalleja ja ideoita tulee aivan varmasti jakoon.

Pe 22.3.2024 klo 13-16 etätapaaminen

Tapaamisessa käsitellään Helsingin Pitäjämäessä ensi syksynä käynnistyvää viittomakieltä omaksuvista lapsista koostuvaa ryhmää. Tarkoituksen on käsitellä millainen prosessi ryhmän käynnistäminen on ollut, jotta viittomakieltä omaksuville lapsille on saatu koottua ryhmä. Millaisia käytännön ratkaisuja ja huomioita on suunniteltu ennen ensi syksyä?

Pe 19.4.2024 klo 13-16 etätapaaminen

Keskitymme tässä tapaamisessa varhaiskasvatusryhmiin, joissa on yksi viittomakieltä omaksuva lapsi. Mitä jouduttiin huomioimaan alkuvaiheessa, kun tiedettiin viittomakieltä omaksuvan lapsen saapuvan ryhmään? Miltä arki näyttäytyy tänä päivänä, kun viittomakieli on osana ryhmää?

Ilmoittaudu seuraavaan tapaamiseen:

Ilmoittautuminen ei sitova ole, mutta antaa vähän etukäteistietoa siitä, ketä ja kuinka moni olisi tapaamiseen tulossa. Tämä auttaa tapaamisen käytännön järjestelyjen suunnittelussa etukäteen. Mikäli tiedät, että pääset edes osaksi aikaa, niin käy ilmoittautumassa.

https://link.webropolsurveys.com/EP/CFB06E9A554E449A

Zoom -linkki seuraavaan tapaamiseen:

https://jyufi.zoom.us/j/67935838841

Meeting ID: 679 3583 8841

Passcode: 772179

Tervetuloa mukaan!